Tilbage
Du handler her: Sydhavnsapoteket - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Hårolie, -serum og -creme

Det er her på DinApoteker.dk du med fordel kan lede efter apotekets sortiment indenfor lækre hårolier, hårserum og hårcremer til pleje af bl.a. tørt udpint hår. Vi har også hvad du mangler til den eksklusive pleje. Vi har her på dit lokale apotek et stort sortiment. Kig det igennem - og find dine favoritter og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

11 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.