Tilbage
Tilpas udvalg

Skridttæller

På DinApoteker.dk er det let at sammenlige de forskellige modeller af skridttællere, du kan finde i dit lokale apoteks store sortiment. Du finder det største sortiment hos os. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

1 Produkter
Sorter efter:


Får du gået nok kilometer enten på arbejde eller når du har fri?
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man går 10.000 skridt om dagen. 
Har du tjek påhvor mange skridt du går i løbet af dagen - og får du gået nok skridt? 

Med en skridttæller fra DinApoteker.dk kan du let se, om du bør gøre en ekstra indsats.
Det er nemt - og du har rigtig godt af at sætte dig et mål, og gøre det til en vane. For din sundheds skyld!

Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.