Tilbage
Tilpas udvalg

Mælkesyrebakterier

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende mælkesyrebakterier og probiotika til behandling, forebyggelse og normalisering. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

107 Produkter
Sorter efter:

Mælkesyrebakterier og probiotika giver bedre tarmflora

Få hjælp til behandling, forebyggelse og normalisering af din tarmflora ved at bruge midler med mælkesyrebakterier. 

Kan både bruges til børn og voksne.

Hvad bidrager probiotika og mælkesyrebakterier til?

Normalt er der tale om bakteriestammerne (Lactobacillus sp., Bifidobacterium sp., Streptococcus thermophilus, Enterococcus faecium, Bacillus cereus og Saccharomyces boulardii), som kan udøve gunstig effekt på sygdomssymptomer. Virkningsmekanismen for deres eventuelle effekt på diverse sygdomstilstande er ikke tilstrækkeligt kendt, men formodes bl.a. at skyldes en udkonkurrering af sygdomsfremkaldende mikroorganismer med normalisering af bakteriefloraen til følge. Der er produkter både til indtagelse gennem munden og til opsætning vaginalt.

Er der evidens for, at probiotika virker?

Mælkesyrebakterier bidrager til en bedre tarmflora. Der er god evidens for en effekt ved antibiotikainduceret diarré og utilstrækkelig evidens ved rejsediarré.

Anvendelse af midler med mælkesyrebakterier

1. Naturlægemiddel til normalisering af tarmfloraen i forbindelse med forebyggelse og behandling af mild diarré ved fx lettere tarminfektion for eksempel ved rejser eller behandling med antibiotika.
2. Naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller øget udflåd pga. ubalance i den normale bakterieflora i vagina.

Bivirkninger

Bivirkninger beskrives som meget sparsomme.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.