Tilbage
Tilpas udvalg

Mælkesyrebakterier

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende mælkesyrebakterier og probiotika til behandling, forebyggelse og normalisering. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

104 Produkter
Sorter efter:

Mælkesyrebakterier og probiotika giver bedre tarmflora

Få hjælp til behandling, forebyggelse og normalisering af din tarmflora ved at bruge midler med mælkesyrebakterier. 

Kan både bruges til børn og voksne.

Anvendelse af midler med mælkesyrebakterier

1. Naturlægemiddel til normalisering af tarmfloraen i forbindelse med forebyggelse og behandling af mild diarré ved fx lettere tarminfektion for eksempel ved rejser eller behandling med antibiotika.
2. Naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller øget udflåd pga. ubalance i den normale bakterieflora i vagina.

Bivirkninger?

Bivirkninger beskrives som meget sparsomme.

Ofte stillede spørgsmål omkring mælkesyrebakterier:

Hvad bidrager probiotika og mælkesyrebakterier til?

Normalt er der tale om bakteriestammerne (Lactobacillus sp., Bifidobacterium sp., Streptococcus thermophilus, Enterococcus faecium, Bacillus cereus og Saccharomyces boulardii), som kan udøve gunstig effekt på sygdomssymptomer. Virkningsmekanismen for deres eventuelle effekt på diverse sygdomstilstande er ikke tilstrækkeligt kendt, men formodes bl.a. at skyldes en udkonkurrering af sygdomsfremkaldende mikroorganismer med normalisering af bakteriefloraen til følge. Der er produkter både til indtagelse gennem munden og til opsætning vaginalt.

Er der evidens for, at probiotika virker?

Mælkesyrebakterier bidrager til en bedre tarmflora. Der er god evidens for en effekt ved antibiotikainduceret diarré og utilstrækkelig evidens ved rejsediarré.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.