Tilbage
Du handler her: Bagsværd Svale Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Tør hoste

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets sortiment indenfor midler mod tør hoste eller generende krillerhoste.
Du kan finde alt uanset om det er til et barn eller en voksen. . Du skal vælge, om du er bedst hjulpet med en traditionel hostesaft - eller du har mere lyst til at prøve de nye mundsprays mod hoste.
Er du i tvivl, så er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek. Ellers kontakt os på chatten her på DinApoteker.dk

2 Produkter
Sorter efter:

Tør hoste

Mange er irriterede af krillerhoste eller tør hoste, hvor de rømmer sig ustandseligt. Særligt generende er det for dem om natten – og for hele familien – ikke mindst deres ægtefælle…
Tør hoste er en refleks, der uvilkårligt kommer, når der er noget, der generer luftvejene. Den er kendetegnet ved ingen eller kun meget sparsom slimproduktion. Det vil sige, at der ikke kommer noget op – men man hoster og hoster.

Ofte slemt om natten

Tør hoste generer ofte om natten. Den liggende stillingen bevirker øger tryk på lungerne, der trykkes mere sammen, end når patienten er i stående/siddende stilling.
Alle i omgivelserne bliver generet, og for den hostende er det heller ikke behageligt. Hosten kan holde hele husstanden vågen i timevis. Som forælder, er man selvsagt ekstra bekymret, hvis det er de små, der hoster.
Tør hoste er egentlig harmløs Oftest er den tørre hoste helt harmløs, og går ofte over af sig selv. Men det KAN være tegn på alvorlige lidelser, hvorfor man ikke ukritisk skal indtage hostestillende midler gennem mere end en uges tid. Derefter bør man opsøge sin læge. Men det kan være på sin plads i den uge at forsøge med et hostestillende middel.

Hoste som bivirkning?

Du skal være opmærksom på, at enkelte slags blodtryksnedsættende medicin har tør krillerhoste som bivirkning. Får du blodtryksmedicin, og har du tør hoste, så kontakt dit apotek, eller skriv til os på chatten.

Hostestillende medicin

Der er ikke meget at vælge imellem uden recept, hvis du ønsker at få noget for tør hoste. Fra gammel tid, bruger lægerne produkter indeholdende udtræk fra opiumsvalmuen, men de er selvfølgelig receptpligtige, da der er stort misbrugspotentiale hos de, der ønsker dette. Uden recept har vi en hostesaft, der indeholder et antihistamin. Dette giver ofte ro i 4-6 timer. Den fås med og uden sukker, så der er mulighed for at vælge en, hvor du ikke får ødelagt tænderne, hvis du har behov for lindring også midt om natten. Hostesaften hæmmer hosterefleksen. Og den ene kan bruges også til børn fra 2 år og opad.

Børn under 2 år

Som stort set altid, skal de helt små tilses af en læge for at udelukke at der er noget alvorligt i vejen.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.