Tilbage
Tilpas udvalg

Til negleskader og -svamp

Har dine negle taget skade - eller døjer du med neglesvamp: Så finder du på DinApoteker.dk en lang række produkter, der kan hjælpe dig. Mod neglesvamp finder du også under håndkøbslægemidler godkendte lægemidler mod netop neglesvamp. Du kan kigge på apotekets store udvalg af produkter indenfor neglesvamp og negleskader. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

8 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.