Tilbage
Tilpas udvalg

Pincetter

I fred og ro kan du på DinApoteker.dk finde rundt i apotekets sortiment af pincetter, der dækker alle behov. du alt til hygiejne af hele kroppen. Kig pincetterne igennem her på siden og find dine favoritter. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

37 Produkter
Sorter efter:

En god pincet er behagelig at holde ved, har den ønskede bredde i spidsen og holder godt fast med selv et let tryk. En kvalitetspincet koster lidt mere, men du finder hurtigt ud af, at de er det værd.

Er det til at plukke øjenbryn, øre- eller næsehår eller indgroede hår er en pincet med smal spids bedst. Vælger du en billig (og blødere) pincet er det mere besværligt.

Den helt store forskel på de forskellige pincetter er materialet de er lavet af, udover at der naturligvis også en forskel i farve og design.

Om du vælger en skrå eller lige pincet er en smagssag. En pincet med spids kan bruges til hår, som den flade ikke kan nå, ligesom den ofte er at foretrække til at fjerne splinter.

Du kan her finde din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.