Tilbage
Tilpas udvalg

Pincetter

I fred og ro kan du på DinApoteker.dk finde rundt i apotekets sortiment af pincetter, der dækker alle behov. du alt til hygiejne af hele kroppen. Kig pincetterne igennem her på siden og find dine favoritter. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

39 Produkter
Sorter efter:

En god pincet er behagelig at holde ved, har den ønskede bredde i spidsen og holder godt fast med selv et let tryk. En kvalitetspincet koster lidt mere, men du finder hurtigt ud af, at de er det værd.

Er det til at plukke øjenbryn, øre- eller næsehår eller indgroede hår er en pincet med smal spids bedst. Vælger du en billig (og blødere) pincet er det mere besværligt.

Den helt store forskel på de forskellige pincetter er materialet de er lavet af, udover at der naturligvis også en forskel i farve og design.

Om du vælger en skrå eller lige pincet er en smagssag. En pincet med spids kan bruges til hår, som den flade ikke kan nå, ligesom den ofte er at foretrække til at fjerne splinter.

Du kan her finde din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.