Tilbage
Tilpas udvalg

Kanyler og -bokse

På DinApoteker.dk kan du se apotekets sortiment af kanyler og kanylebeholdere. Anvender du sprøjter til behandling af din sygdom, er det de fleste steder ikke muligt at aflevere de brugte sprøjter uden brug af reglementerede kanylebokse. Ikke for at genere dig - men af sikkerhed for de folk, der skal håndtere kanylerne. Find hvad du mangler og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek.

44 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.