Tilbage

Fodbadeprodukter

På DinApoteker.dk finder du let rundt i vores store apotekssortiment med produkter når du skal bade dine fødder. Du finder både olier og fodbadesalt i flere fabrikater. Vi har midler i alle prisklasser og til alle behov. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

6 Produkter
Sorter efter:

Tag et afslappende fodbad

Et velduftende fodbad er både afslappende og forfriskende. Det lindrer trætte og ømme fødder. Det er velvære – og du har godt af at sidde og slappe af den tid, det tager.
Start med at finde en balje, et håndklæde, varmt vand og et egnet fodplejeprodukt. Man kan vælge at lave det selv, eller du kan vælge et af produkterne her på siden.
Laver du det selv, kan du med fordel bruge 5 ml tea-tree olie, 10-15 ml flydende sæbe, 10-15 ml bodylotion og ca 1 dl køkkensalt. Bland tea-tree olie, sæbe og lotion det i det varme vand.
Sæt baljen med vand ovenpå et håndklæde. Placer når vandet er afkølet tilpas fødderne i baljen. Gnub fødderne med saltet, du fugter med vandet, og gnid fødderne indtil alt saltet er helt opløst i vandet. Gnid både hælene, fodballerne og under tæerne.
Lad roen falde over dig, slap af, læn dig tilbage og nyd dit fodbad.

Exfoliering af fødder

Hvis du har tør hud på fødderne efter dit fodbad, kan du nu exfoliere dem. Brug pimpsten eller evt en fodfil.
Fjernelse af hårde hud kan være nødvendigt. Og det er lettest, nu, hvor den er blødt op. Efterfølgende skal du huske at smøre fødderne i en velegnet creme.

Rensning, klipning og slibning af negle

Rens neglene med en børste og rens under neglene med spidsen af en neglefil eller brug en rosenpind. Der kan være mange bakterier under neglene på fødderne. Tea tree oil er rensende og bakteriehæmmende. Du kan også rense fødder og imellem tæer for at undgå sure tæer med lidt håndsprit.
Ved behov kan du skubbe neglebåndene tilbage med en rosenpind. Du kan også bruge en neglerodspind, som er specielt lavet til ganske nænsomt, at fjerne det overskydende hud fra neglebåndene.
Klip neglene (Gerne helt lige over og fil dem bagefter for, at kanterne bliver bløde).
Tånegle har tendens til at fortykke og blive gule og grimme at se på. I det tilfælde er det en rigtig god ide, at slibe dem lidt med en egnet neglefil eller neglepolerer.
Massér nu fødderne i cirkelbevægelser. Brug evt en fugtighedscreme indeholdende carbamid, som er en naturlig fugtbinder.
Du kan også anvende en fodcreme, der indeholder lidt mentol, kamfer eller andre dufte. Det giver friske og bløde fødder.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.