Tilbage
Tilpas udvalg

Rejsestrømper

På DinApoteker.dk kan du se vores store udvalg i flystrømper og rejsestrømper. Særligt på længere flyveture anbefaler vi, at du ifører dig egnede strømper til rejsen. Har du haft problemer med hjerte og kredsløb, er det særdeles vigtigt. Og når I er i luften, er det fornuftigt at rejse sig - og gå lidt rundt i kabinen, og når du skal sidde, er det godt for dit kredsløb, hvis du vipper lidt med fødderne. God tur og pas på dig selv.

70 Produkter
Sorter efter:

Hvad er rejsestrømper?

Rejsestrømper findes som kompressionsstrømper og støttestrømper. De forbedrer blodets tilbageløb til hjertet. Strømperne har til formål at presse musklerne og veneklapperne i benene sammen og dermed forbedre blodets tilbageløb til hjertet og optimere transporten af væske gennem lymfekarrene.

Hvad er forskellen på rejsestrømper og kompressionsstrømper?

Støttestrømper er til raske ben til at forebygge skader, mens kompressionsstrømper er til syge og skadede ben. 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.