Tilbage
Tilpas udvalg

Mellemrumsbørster

Det er her på DinApoteker.dk du kan vælge imellem alverdens mellemrumstandbørster. De findes i et hav af forskellige faconer og størrelser. Kig vores enorme sortiment igennem - og udvælg netop din favorit. Du må også gerne kigge ned på dit lokale apotek.

108 Produkter
Sorter efter:

Interdentalbørste (mellemrumsbørste eller ”flaskerensere”

En interdentalbørste er udformet som en lille flaskerenser. Fibrene er fremstillet af plastmateriale og ofte fastholdt i en snoet, plastikdækket metaltråd. Den fås i forskellige størrelser og faconer.
Du skal vælge tykkelsen efter mellemrummet imellem dine tænder.
Nogle typer er lavet, så de passer i et ”håndtag” – ved andre, er de ”indbyggede”
Interdentalbørsten skal være så stor som tandmellemrummet gør det muligt.
Mellemrummet mellem tænderne bør fyldes ud, men dog så metaldelen ikke under brugen kommer til at genere hverken tandkød eller tænder.
Mange oplever, da mellemrummet mellem Nogle skal bruge mere end én størrelse, da tandmellemrum kan have forskellige størrelse forskellige steder i munden.>/br>

Brugen af interdentalbørster

Stik interdentalbørsten ind i mellemrummet mellem tænderne og bevæg den frem og tilbage samtidig med, at børstehårene gnubbes blidt imod tandfladerne. Brug både interdentalbørsten fra forsiden af tænderne og fra indersiden.
Interdentalbørster er lette at anvende og meget effektive. Men det er vigtigt at størrelsen passer til tandmellemrummene.
Det kan være en god idé, at påføre interdentalbørsterne lidt tandpasta. Det modvirker huller i tænderne.
Spørg din tandplejer eller din tandlæge, hvilken størrelse interdentalbørste du skal bruge. De instruerer sikkert også gerne i, hvordan du bruger børsten korrekt.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.