Tilbage

Vabler og knyster

Vabler og knyster ? På DinApoteker.dk finder du hjælp, hvis du har behov. Vi er kendte for det kæmpe sortiment vi har på apoteket - og du kan se det hele her. Der er mange fabrikater - så du finder sikkert noget til din pengepung - og til dit behov. Og mangler du hjælp, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig - og der er ikke langt hen til os.

28 Produkter
Sorter efter:

Behandling af vabler og knyster.

Vabler

Du kender det med garanti: Nye sko og en tur i byen.
Det skulle have været så godt, men turen forvandles til et mareridt, fordi skoene ikke er ”gået til”.
Hvis uheldet er indtruffet og du har fået vabler på tæer eller hælen, er der god hjælp at hente.
Vabler opstår ofte med bare tæer i sko, hvorimod der er mindre risiko for vabler, hvis man har strømper på.
Resultatet er dog uanset årsag, at det er smertefuldt at beholde fodtøjet på.
Du kan her på siden se, hvilke produkter vi fører til at lindre vabler på dit lokale apotek. Har du svært ved at vælge, så kontakt os på det lokale apotek, eller skriv til os på chatten.

Knyst

En knyst (også kaldet hallux valgus) er en helt hård knude buling, der oftest ses ved storetåens grundled på indersiden af foden.
Misdannelsen sker som følge af et skred af storetåens grundled, hvorved storetåen peger mod fodens øvrige tæer. Knyster dannes typisk som følge af regelmæssig belastning af storetåens grundled, og er oftest forårsaget af fodtøj, som er stramtsiddende, smalle eller med en spids form såsom højhælede sko.
Du kan her på siden se, det sortiment, vi har til at lindre dine knyster på dit lokale apotek. Du kan få yderligere rådgivning og hjælp på dit loakle apotek, eller du er velkommen til at bruge chatten her på DinApoteker.dk
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.