Tilbage
Du handler her: Slagelse Svane Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Mod tristhed og modløshed

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter der indtages med det formål at mindske tristhed og modløshed. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Og føler du ikke tilstrækkelig effekt anbefaler vi, at du rådfører dig med din læge. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

1 Produkter
Sorter efter:
  • Velzina kapsler

    Mod tristhed og modløshed

    30 stk.

    Varen er på fjernlager
    109,00 kr
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.