Tilbage
Du handler her: Aalborg Budolfi Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

A-DERMA RHEACALM MICELLAR CLEANSING MILK

A-Derma Rheacalm Micellar Cleansing Milk

Micellar ansigtsrens til reaktiv og intolerant hud

Varen er på lager
Varenummer: 218090
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,66 kr / ml
132,50 kr
Se alle produkter fra A-Derma Ansigtspleje
Beskrivelse

A-Derma Rheacalm Micellar Cleansing Milk er en beroligende og irritationsdæmpende Micellar rensemælk til reaktiv og intolerant hud.

Rheacalm Micellar har en let, mælket konsistens, der frigiver plantebaserede miceller, der skånsomt renser huden og fjerner make-up.

Rensemælken er uden parfume. 

Indholdet af Rhealba® Havrekim virker beroligende og irritationsdæmpende, samt blødgør og beskytter huden.

Anvendelse:
Anvens morgen og/eller aften på ansigt, øjne og læber.
Ved meget sart hud skyl med vand.

Indholdsstoffer:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Avene Sativa Leaf/Stem Extract, Benzoic Acid, Carbomer, Coco-Glucoside, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.