Tilbage
Tilpas udvalg

Rejsemedicin

Her finder du apotekets sortiment af produkter med mælkesyrebakterier, der er tilpasset specielt vore rejsende kunder. Pas på din mave - Det er som altid en en fordel at forebygge. Og det er sjældent det mest spændende fajance, man finder på toiletterne på ferien.

4 Produkter
Sorter efter:

Probiotika eller mælkesyrebakterier

Normalt er der tale om bakteriestammerne (Lactobacillus sp., Bifidobacterium sp., Streptococcus thermophilus, Enterococcus faecium, Bacillus cereus og Saccharomyces boulardii), som kan udøve gunstig effekt på sygdomssymptomer. Virkningsmekanismen for deres eventuelle effekt på diverse sygdomstilstande er ikke tilstrækkeligt kendt, men formodes bl.a. at skyldes en udkonkurrering af sygdomsfremkaldende mikroorganismer med normalisering af bakteriefloraen til følge.
Der er produkter både til indtagelse gennem munden og til opsætning vaginalt.

Anvendelse

1. Naturlægemiddel til normalisering af tarmfloraen i forbindelse med forebyggelse og behandling af mild diarré ved fx lettere tarminfektion for eksempel ved rejser eller behandling med antibiotika.

 

Ingefær

Mange har glæde af ingefær mod kvalme og opkast. Der er ingen videnskabelige beviser for, at ingefær kan forbygge alvorlige sygdomme.
Nogle undersøgelser viser at såkaldt ”antiinflammatorisk kost” indeholdende bl.a. avocado, laks, nødder, bær og ingefær kan gavne, når kroppen er ramt af en betændelsestilstand, som eksempelvis gigtlidelser.

Hvad er ingefær?

Ingefær er fra den plantefamilie, som også kardemomme og gurkemeje tilhører. Den vokser primært i Asien og andre tropiske områder, og bruges både som fødevare og som naturmedicin.
Det er ingefærroden (knolden), der bruges. Den har en karakteristisk aromatisk duft og en frisk smag.
I køkkenet bruges den både i frisk og tørret form og som tilsætning til te. Som naturmedicin bruges ingefær hovedsageligt som kosttilskud til behandling af kvalme og opkast samt i mindre grad mod andre mave-tarm problemer eller inflammation.
Det er især tre bestanddele af ingefær som har været undersøgt – shogaol, gingerol og galanolactone.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.