Tilbage
Du handler her: Aarhus Løve Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

APOTEKETS ESSENCE ANTI-AGE ANSIGTSCREME

Apotekets ESSENCE Anti-age Ansigtscreme

Anti-age creme til alle hudtyper

Varen er på lager
Varenummer: 222704
Indhold: 50 ml
Enhedspris: 2,58 kr / ml
129,00 kr
Se alle produkter fra Apotekets
Beskrivelse

Apotekets ESSENCE Anti-age Ansigtscreme er en kombineret dag- og natcreme med et højt indhold af aktive ingredienser, der opstrammer huden, mindsker rynker og giver huden glød. 

Apotekets ESSENCE Anti-age Ansigtscreme indeholder peptider, der stimulerer kollagendannelsen og et algeekstrakt, der stimulerer cellefornyelsen, så huden bliver mere jævn, glat og elastisk.
Indholdet af hydrolyseret hyaluronsyre øger hudens fugtniveau,reducerer rynker og forbedrer hudens elasticitet.
Jojobaolie plejer huden og bidrager til at bevare hudens naturlige fugtbalance.
Keratin stimulerer cellefornyelsen, styrker bindevævet, opstrammer og regenererer huden.
Lysreflekterende farvepigmenter giver huden glød.

Cremen har en blød konsistens og en let, frisk duft,

Anvendelse:
Apotekets ESSENCE Anti-age Ansigtscreme kan anvendes til alle hudtyper og er særligt velegnet til moden hud.

Påfør cremen på nyrenset hud i ansigtet og på halsen hver morgen og aften.


Indholdsstoffer:
Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Butylene Glycol, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Isoamyl Cocoate, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, 
Cyanidium Caldarium Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, 1-Methylhydantoin-2-imide, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Stearate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Sodium Sulfate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 17200.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.