Tilbage
Du handler her: Oksbøl Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Apotekets Insektspray DEET 40%

Apotekets Insektspray DEET 40%

Mod myg og flåter

Varen er på fjernlager
Varenummer: 222272
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 1,10 kr / ml
110,00 kr
Beskrivelse

Apotekets Insektspray DEET 40% Stop myg og flåter virker afskrækkende på almindelige danske myg, mitter (små stikmyg), tropiske myg samt flåter.

Apotekets Insektspray DEET 40% beskytter mod myggestik og mindsker dermed risikoen for smitte med f.eks malaria, zikavirus, vestnilfeber, og denguefeber, der kan overføres af tropiske myg.

Insektsprayen beskytter mod myggestik i op til 8 timer efter hver påføring.

Apotekets Insektspray DEET 40% virker desuden afskrækkende på flåter og beskytter således mod flåtbid og de sygdomme, der kan overføres via flåter, bl.a. borreliose.

Insektsprayen beskytter mod flåtbid i op til 4 timer efter hver påføring.

Apotekets Insektspray DEET 40% Stop myg og flåter er uden parfume. 

Anvendelse:
Produktet kan anvendes til voksne og børn fra 13 år.
Sårbare personer, gravide og ammende frarådes at anvende produktet.

Benyt så vidt muligt lange bukser og en langærmet trøje for at mindske risikoen for insektstik. Påfør insektmidlet sparsomt, jævnt og omhyggeligt på de hudområder, der ikke kan dækkes af tøj. Produktet må ikke bruges under tøjet.

Hold pumpen mindst 15 cm fra huden under brug. Spray aldrig direkte på ansigtet, men pump lidt insektspray i håndfladen og smør det på ansigtshuden for at beskytte mod stik/bid.

Undgå kontakt med øjne, slimhinder, næse, læber og beskadiget hud.

Produktet må ikke påføres i knæhaserne, albuebøjningerne eller andre steder, hvor huden hyppigt bøjes som følge af bøjning af led. 

Når insektmidlet anvendes sammen med solcreme, skal solcremen påføres først. Vent derefter en halv time, og påfør så insektmidlet.

OBS!
Produktet skal opbevares utilgængeligt for børn.
Produktet må ikke komme i kontakt med mad. Vask hænderne grundigt med vand og sæbe før spisning.
Vær opmærksom på, at insektmidlet kan skade kunststoffer, plast og lakerede overflader såsom brillestel, telefoner, bordplader m.m.

Indholdsstoffer:
N,N-diethyl-m-toluamide (DEET) 38,8% w/w
Ethanol 60,0% w/w

Produktet er deklareret som et afskrækningsmiddel, reg.nr. 790-3, omfattet af Bekendtgørelse om bekæmpelsesmidler.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.