Tilbage
Du handler her: Aarhus Vejlby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

APOTEKETS INSEKTSPRAY PLANTEBASERET

Apotekets Insektspray Plantebaseret

Mod myg og flåter

Varen er på lager
Varenummer: 222274
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 0,88 kr / ml
110,00 kr 88,00 kr
Beskrivelse

Apotekets Insektspray Plantebaseret Stop myg og flåter virker afskrækkende på myg og flåter i op til 6 timer efter påføring.

Apotekets Insektspray Plantebaseret indeholder ekstrakter fra citron-eukalyptus. Den beskytter mod myggestik fra almindelige danske myg og mitter (små stikmyg) og fra tropiske myg, som i nogle tilfælde kan overføre sygdomme, f.eks malaria, vestnilfeber, zikavirus og denguefeber.

Derudover beskytter Apotekets Insektspray Plantebaseret mod flåtbid. Flåter kan i nogle tilfælde overføre sygdomme, blandt andet borreliose.

Apotekets Insektspray Plantebaseret Stop myg og flåter kan anvendes af voksne og børn fra 3 år. 

OBS!
Sprayen indeholder æteriske olier, der kan forårsage allergisk hudreaktion.
Den skal opbevares utilgængeligt for børn.

Anvendelse:
Apotekets Insektspray Plantebaseret Stop myg og flåter kan anvendes til voksne og børn fra 3 år. Børn under 12 år må kun bruge midlet med hjælp fra en voksen.

Benyt så vidt muligt lange bukser og en langærmet trøje for at mindske risikoen for insektstik. Sprøjt insektmidlet på hænderne og fordel det på de hudområder, der ikke kan dækkes af tøj.

Insektmidlet skal anvendes med forsigtighed i ansigtet. Undgå kontakt med øjnene.

Produktet bør normalt kun anvendes på mindre hudområder ad gangen og kun i perioder af få dages varighed. Virkningen forsvinder delvist ved vask.

Påfør igen efter behov. 

Midlet må ikke påføres i knæhaserne, albuebøjningerne eller andre steder, hvor huden hyppigt bøjes som følge af bøjning af led. 

Insektsprayen kan bruges sammen med solcreme. Påfør solcremen først og vent derefter 30 minutter før påføring af insektmidlet.

Produktet er deklareret som et afskrækningsmiddel, reg.nr. 512-5, omfattet af Bekendtgørelse om bekæmpelsesmidler.

Indholdsstoffer:
30,0% w/w svarende til 279-298,5 g/l Eukalyptus Citriodoraolie, hydratiseret, cykliseret (CAS nr. 1245629-80-4), Citriodiol®.
Indeholder Ethanol og Isopropylalkohol, Citronellal, Citronellol, Eucalyptol og Limonene.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.