Tilbage
Du handler her: Oksbøl Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Apotekets ØKO Body Lotion

Apotekets ØKO Body Lotion

Økologisk bodylotion

Varen er på fjernlager
Varenummer: 220965
Indhold: 250 ml
Enhedspris: 0,52 kr / ml
129,00 kr
Beskrivelse

Apotekets ØKO Bodylotion er en fugtgivende, økologisk certificeret bodylotion med antioxidantholdige, vegetabilske olier, der plejer og blødgør huden.
Produktet er velegnet til alle hudtyper.

Bodylotionen indeholder blandt andet havtornolie med Omega 3- og 6-fedtsyrer samt E-vitamin, der fugter og plejer huden. Sheabutter blødgør huden, kokos- og solsikkeolieolie tilfører fugt og næring mens agurkeekstrakt virker beroligende.

Produktet har en let, frisk konsistens, der absorberes hurtigt. 
Den indeholder naturlig parfume.

Produktet er Ecocert Cosmos Organic-certificeret.
22% af total er fra økologisk dyrkning – 99,8% af total er af naturlig oprindelse.

Anvendelse:
Produktet påføres på kroppen efter badet eller efter behov.

Indholdsstoffer:
Aqua, Glycerin**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Cucumis Sativus Fruit Water*, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Stearate, Stearyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Citric Acid, Parfum.
*økologisk dyrkede ingredienser
**fremstillet af økologiske ingredienser.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.