Tilbage

APOTEKETS LACTO+ SOS CREME

Apotekets Lacto+ SOS Creme

Reparationscreme til skadet hud

Varen er på lager
Varenummer: 223635
Enhedspris: 1,98 kr / ml
59,25 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra Apotekets
Beskrivelse

Apotekets Specialpleje Lacto+ SOS Creme er en blødgørende og plejende reparationscreme med probiotisk ekstrakt, som gør huden mere modstandsdygtig.

Cremen indeholder desuden allantoin, som blødgør og beroliger huden samt økologisk aloe vera, som plejer og fugter huden.

SOS-cremen er god til mindre områder med tør, irriteret eller rød hud, f.eks. albuer, hæle, knæ, knoer, neglebånd, hudrevner og rifter samt tørre pletter.

Ved at tilføre probiotisk ekstrakt med intakte celler fra Lactobacillus mælkesyrebakterier, som findes naturligt i hudens eget varierede mikrobiom, igangsættes hudens egne processer. Hudbarrieren styrkes, og huden bliver bedre i stand til at holde på fugten.

Apotekets Specialpleje Lacto+ SOS Creme har et fedtindhold på 70%.
Den er uden parfume og er deklareret i samarbejde med Astma Allergy Nordic.

Anvendelse:
Produktet anvendes til pleje og reparation af mindre områder med tør, skadet eller irriteret hud.

Indholdsstoffer:
Olus Oil, Isopropyl Myristate, Aqua, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Maltodextrin, Ceteareth-20, Gluconolactone, Allantoin, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Citrate, Sodium Gluconate, Citric Acid.

Emballage:
PE, PP.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.