Tilbage

Apoteket anbefaler til din baby

Her er must-haves til din baby

  1. Saltvandsnæsedråber: Er et must især i  forkølelsessæsonen. De er skånsomme samtidigt med at være  super gode til at rense og berolige næsen hos småbørn. Næsedråberne indeholder 0,9 mg/ml saltvand og er sterile. Findes også i øjendråber, som kan bruges til at rense og skylle øjne med.
  2. D-dråber:  Sundhedsstyrelsen anbefaler børn i alderen 2 uger til 2 år et dagligt tilskud af 10 mikrogram d-vitamin. D-dråber kan kombineres med mælkesyrerbakterier.
  3. Termometer med bøjelig spids: I de først leveår kan der opstå mange korte sygdomsperioder, idet at immunforsvaret endnu er under udvikling. Det er en rigtig god ide at have et termometer, så man ved hvornår der er tale om feber og om man bør kontakte  lægen. Til børn kan termometer med bøjelig spids være en fordel, da det kan være svært at ligge stille. Derudover er termometeret kun 10 sek. om at måle temperaturen. Hvis man vil undgå berøring ved måling af temperatur, kan Microlife non contact thermometer benyttes.
  4. Arp-kam:  Mange babyer udvikler arp i hovedbunden. Arp-kammen er lavet med bløde tænder, og kan sammen med babyolie (215304) bruges for at fjerne arp.
  5. Neglesaks: Bruges til at klippe børns negle, og er specielt formet således at beskadigelse af huden undgås.
  6. Olivy:  Er et utrolig populært produkt til bleskift. Olivy baby care er et renseprodukt, som kan skåne huden i ble regionen, samtid med at rengøre efter urin og afføring.
  7. Mesoft: Bruges til f.eks bleskift og vaskeklud til bad. Det er et meget skånsomt, blødt og fnugfrit materiale, og er meget absorberende. Mesoft findes både i sterile og ikke-sterile pakninger, i forskellige størrelser og antal.
  8. Aftamed: Er god at have når den lille begynder at få tandfrembrud. Gelen virker smertelindrende og helende, og kan bruges efter behov.
  9. Inotyol: Er en populær salve til røde barnenumser. Salven indeholder tjære, titandioxid og zinkoxid, som virker på hud med udslæt eller irritation.

Find alle produkter til din baby her - og produkter til mor her

dinApoteker.dk Maj 2020

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.