Tilbage

FAABORG CARBAMID CREME 5%

Faaborg Carbamid Creme 5%

Til tør og ru hud

Varen er på lager
Varenummer: 209023
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,30 kr / ml
59,10 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Beskrivelse

Faaborg Pharma Carbamid Creme 5 %

200 ml

Carbamid creme 5% (22% fedtindhold) er en meget fugtaktiv creme, specielt velegnet til ekstra tør og ru hud på hele kroppen. Den plejende creme trænger hurtigt ind og medvirker til at binde fugtigheden i din hud. Indholdet af carbamid, også kaldet urea, som er et af kroppens egne naturlige stoffer, virker opblødende på den hårde og tørre hud.

Carbamid har desuden en god evne til at holde vandet tilbage i huden, hvorved fugtigheden i din hud øges betydeligt. Samtidig blødgøres den fortykkede og hårde hud og efterlades smidig og velplejet.

Dosis og anvendelse

Anvend et ekstra tykt lag Carbamid creme 5% på særligt tørre områder, fx albuer, hænder og fødder. Det bedste resultat opnås ved at påsmøre cremen, mens huden stadig er fugtig efter bad.

Indeholder

Ingredients: Aqua (vand), Paraffinum Liquidum (fedtgivende), Urea (fugtbindende), Cetaryl Alcohol (fedtgivende og emulgerende), Cetyl Alcohol (emulgerende), Glyceryl Stearate (emulgerende), PEG-75 Stearate (emulgerende), Ceteth-20 (emulgerende), Steareth-20 (emulgerende).

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.