Tilbage

COLDZYME MUNDSPRAY (20 ML)

ColdZyme Mundspray (20 ml)

Mundspray til forkølelse

Varen er på lager om 1-2 hverdage
Varenummer: 216294
Indhold: 20 ml
Enhedspris: 10,75 kr / ml
215,00 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

ColdZyme mundspray er et medicinsk udstyr, der er beregnet til anvendelse ved forkølelse.
Produktet kan både anvendes forebyggende eller for at forkorte forkølelsen, hvis sprayen anvendes tidligt i sygdomsforløbet.

ColdZyme virker ved at skabe en beskyttende barriere på slimhinden i mund og svælg. Barrieren reducerer viras evne til at fæstne sig til cellerne i mundslimhinden og derved forårsage sygdom. 
ColdZyme indeholder glycerol, der virker osmotisk og absorberer forkølelsesvirus. Herudover indeholder det trypsin, der deaktiverer virusets evne til at inficere celler lokalt i mundhule og svælg.

ColdZyme er sukkerfri.
Opløsningen i flasken rækker til 110 pust (55 doser), hvilket forventes at være nok til 3 forkølelser.
ColdZyme findes også i en variant med jordbærsmag.

Anvendelse:
ColdZyme mundspray kan anvendes af voksne og børn over 4 år.

Anvend ColdZyme så hurtigt som muligt efter at symptomer på forkølelse opstår. Fortsæt med anvendelsen, indtil disse symptomer lindres. 
Kontakt læge, hvis symptomerne ikke lindres inden for 10 dage efter påbegyndt behandling.

Brugsvejledning:
Ret mundstykket mod svælget, og spray 2 pust (1 dosis) hver 2. time op til 6 gange dagligt som forebyggelse, eller til symptomerne lindres. Spray gerne en dosis efter tandbørstning og inden sengetid for at få ekstra beskyttelse om natten.
Anvend højst sprayen 30 dage i træk, når den anvendes forebyggende. Kontakt læge, hvis der er forkølelsessymptomer i mere end 10 dage.

Bemærk, at mundsprayen ikke må indåndes under brug og ikke må anvendes i nærheden af sår i munden eller af børn under 4 år.

Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn.
Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen.

Indholdsstoffer:
Trypsin (Gadhus morhua), glycerol, vand, mentol, etanol (<1%).

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.