Tilbage
Du handler her: Humble Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

ColdZyme mundspray

ColdZyme mundspray

til forkølelse

Varen er på lager
Varenummer: 216294
Indhold: 20 ml
Enhedspris: 9,95 kr. / ml
199,00 kr
Beskrivelse
ColdZyme mundspray er et medicinsk udstyr, beregnet til anvendelse ved forkølelse, enten forebyggende eller for at forkorte forkølelsen, hvis sprayen bruges tidligt i sygdomsforløbet.

ColdZyme virker ved at skabe en beskyttende barriere på slimhinden i mund og svælg. Barrieren reducerer virussens evne til at fæstne sig til cellerne i mundslimhinden og forårsage sygdom. Barrieren virker lokalt i mundhule og svælg og brydes derefter hurtigt ned.

ColdZyme er sukkerfri og indeholder ingen konserveringsmidler.
Opløsningen i flasken rækker til 110 pust (55 doser).

Anvendelse:
ColdZyme mundspray kan anvendes af alle voksne og børn over 4 år.

Anvend ColdZyme så hurtigt som muligt efter at symptomer på forkølelse opstår. Fortsæt med anvendelsen, indtil disse symptomer lindres. Kontakt læge, hvis symptomerne ikke lindres inden for 10 dage efter påbegyndt behandling.

Brugsvejledning:
Ret mundstykket mod svælget, og spray 2 pust (1 dosis) hver 2. time i vågen tilstand som forebyggelse, eller til symptomerne lindres. Spray en dosis efter tandbørstning, og inden sengetid for at få ekstra beskyttelse om natten.
Anvend højst sprayen 30 dage i træk, når den anvendes forebyggende. Kontakt læge, hvis der er forkølelsessymptomer i mere end 10 dage.

Bemærk, at mundsprayen ikke må indåndes under brug og ikke må anvendes i nærheden af sår i munden eller af børn under 4 år.

Indholdsstoffer:
Trypsin (Gadhus morhua), glycerol, vand, mentol, etanol (<1%).

chat
Chat
med en apoteker
Du chatter altid med en uddannet farmaceut ell. apoteker, på den måde er du sikker på at få den bedste vejledning.