Tilbage

DECUBAL ANTI-ITCH GEL

Decubal Anti-Itch Gel

Til kløende og irriteret hud

Varen kan ikke skaffes
Varenummer: 208290
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 0,49 kr / ml
49,45 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

Decubal Anti-Itch Gel er en beroligende og fugtgivende gel til irriteret hud.

Gelen indeholder blandt andet glycerin og vitamin B5, der giver lindring til den irriterede hud og tilfører masser af fugt.
Gelen stimulerer og nærer huden, så den genvinder fugtbalancen og bliver blød og smidig.

Decubal Anti-Itch Gel er effektiv som akut lokalbehandling på både kroppen og i ansigtet. Den er velegnet til brug efter barbering og solbadning eller som daglig fugtpleje og kløelindring af tør og irriteret hud.

Fedtindhold: 0 %.

Produktet er uparfumeret og Allergy Certified.

Indholdsstoffer:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Methyl Gluceth-10, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cluconate, Sodium Hydroxide.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.