Tilbage
Du handler her: Frederikshavn Svane Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

DECUBAL BODY LOTION

Decubal Body Lotion

Til alle hudtyper

Varen er på lager
Varenummer: 213662
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,35 kr / ml
70,95 kr
Beskrivelse

Decubal Body Lotion er en fugtgivende lotion til alle hudtyper, også tør og sart hud.

Bodylotionen indeholder blandt andet glycerin, sheasmør og lanolin der giver fugt og blødgør huden, samt B3 vitamin der genopbygger huden.

Decubal Body Lotion har en let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden.

Fedtindhold: 16 %.

Anvendelse.
Produktet anvendes efter behov.

Indholdsstoffer:
Aqua, Isopropyl Myristate, Sorbitan Stearate, Glycerin, Niacinamide, Lanolin, Polysorbate 60, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.