Tilbage

DECUBAL DRY SCALP TREATMENT

Decubal dry scalp treatment

Hovedbundskur

Varen kan ikke skaffes
Varenummer: 206407
Indhold: 150 g
Enhedspris: 0,57 kr / g
85,45 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

Decubal Dry Scalp Treatment er en plejende og beroligende kur til tør og irriteret hovedbund. 

Dry Scalp Treatment indeholder blandt andet menthol, der giver en frisk fornemmelse og sætter gang i blodcirkulationen. Panthenol og hvedeekstrakt plejer den tørre hud og lindrer kløe, mens vitamin B3 plejer og genopbygger den tørre hårbund.

Fedtindhold: 9 %.

Anvendelse:
Vask håret, massér kuren grundigt ind i hårbunden, lad den virke 1 - 2 minutter, skyl kuren ud.

Indholdsstoffer:
Aqua, Dihydrogenated Palmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Nicinamide, Cetyl Alcohol, PPG-3 Myristyl Ether, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Panthenol, Behentrimonium Methosulfate, Menthol, Dipropylene Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.