Tilbage

DECUBAL JUNIOR CREAM (200 ML)

Decubal Junior Cream (200 ml)

Plejende creme til børn

Varen er på lager
Varenummer: 218196
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,49 kr / ml
98,95 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

Decubal Junior Cream er en all-round creme til barnets hud.
Cremen er velegnet til børn i alle aldre.

Cremen bruges forebyggende og plejende til tør og sart hud, men den er også oplagt til den normale hud, som kræver ekstra opmærksomhed, f.eks når årstiderne skifter. 

Cremen indeholder blandt andet glycerin, som beskytter huden mod fugttab.

Decubal Junior Cream kan anvendes på hele kroppen. Den er ligeledes velegnet til brug på udsatte hudområder som f.eks kinder/ansigt, hænder, fødder og bleområdet.

Cremen trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.
Den er Allergy Certified, og den indeholder ikke parfume.

Fedtindhold: 38%.

Indholdsstoffer:
Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Methyl Glucose Sesquistearate, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.