Tilbage

FAABORG HELO PSO

Faaborg Helo PSO

tør, kløende, skællende hud

Varen er på lager
Varenummer: 226766
Enhedspris: 1,82 kr / ml
181,95 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Beskrivelse

Helo PSO indeholder en ny, unik og patenteret kombination af de aktive ingredienser boswellia, B12 og urea, der lindrer tør, kløende og skællende hud. Udseendet af huden forbedres.

Fordele
Boswellia hæmmer irritation og lindrer ubehag ved tør og skællende hud. 
B12 vitamin dæmper kløe og irritation og fremmer heling af huden så udseendet af huden forbedres. B12 vitamin giver også cremen en lyserød farve, hvilket kan misfarve tøj. 
Urea styrker hudens barriere og nedsætter fordampning af vand. Den opblødende egenskab hjælper de aktive stoffer og genopbygger en glat og smidig og velplejet hud.
Sheabutter, mandelolie, kokosolie og olivenolie plejer, nærer og blødgør huden så den bliver smidig. Den er nem at smøre ud på tør og skællende hud og trænger hurtigt ind. 

Synligt resultat kan forventes inden for 4 uger. Udssendet af huden forbedres og den vil føles næret og smidig. Cremen lindrer tør, kløende og skællende hud

 

Anvendelse
Bruges 1-2 gange daglig efter behov. Cremen er drøj i brug og nem at smøre ud. Du kan trygt bruge cremen over længere perioder. Cremen kan bruge alene eller i kombination med andre. 
B12 vitamin giver cremen en lyserød farve hvilket kan misfarve. Det er derfor vigtigt at cremen trænger godt ind i huden inden du påfører dig tøj

 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.