Tilbage
Du handler her: Brøndby Strand Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Apotekets Sikkerhedsvatpinde

Apotekets Sikkerhedsvatpinde

Til spædbørn og små børn

Varen er på lager
Varenummer: 202445
Indhold: 55 stk.
Enhedspris: 0,36 kr / stk
20,00 kr
Beskrivelse

Apotekets Sikkerhedsvatpinde er specielt velegnet til spædbørn og små børn, da faconen på vatpinden øger sikkerheden for, at barnets indre øre ikke beskadiges ved rensning.

Anvendelse:
Sikkerhedsvatpindene anvendes til rensning af ører og navle, samt til at holde hudfolder og huden bag ørerne rene og tørre. 

Deklaration:
Vathoved: 100% bomuld (indeholder ikke optisk hvidt).
Pind: Papir.
Længde: 72 mm, diameter: 2,5 mm.

OBS!
Vatpinde må ikke smides i toilettet.

Emballage: PP

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.