Tilbage
Du handler her: Løve Apoteket Vonsildvej - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

MDerma MD01 Lipid Balm (175 ml)

MDerma MD01 Lipid Balm (175 ml)

Til meget tør og ekstrem tør hud

Varen er på lager
Varenummer: 220738
Indhold: 175 ml
Enhedspris: 0,89 kr / ml
154,95 kr
Beskrivelse

MDerma MD01 Lipid Balm er en lipidcreme med maksimalt fedtindhold til pleje af meget tør og ekstrem tør hud.

MDerma er en allergivenlig fugtplejeserie til tør og sårbar hud.

MDerma serien er opdelt i seks kategorier:
- Lipidcremer med et meget højt fedtindhold (MD0X)
- Cremer med højt fedtindhold (MD1X)
- Carbamidcremer (MD2X)
- Cremer med lavt fedtindhold (MD3X)
- Olier (MD4X)
- Repair cremer (MD5X).
Læs mere omkring de forskellige kategorier nederst på siden.

Serien er allergimærket og er uden parfume.

MDerma MD01 Lipid Balm er velegnet til ekstrem tør hud. 
Den kan bruges f.eks på tørre områder på huden eller på tørre læber. 
Den kan også anvendes til læderet hud eller slimhinde, hvor den vil fungere som en beskyttende hinde. 
I nogle tilfælde med meget tør hud kan den anvendes til hele kroppen.

MD01 Lipidbalmen er behagelig at smøre på huden trods et fedtindhold på 100%.

Cremen er anbefalet af Astma-Allergi Nordic og er AllergyCertified.

Anvendelse:
Cremen påføres lokalt på udsatte områder. 
Den påføres i et tyndt lag på ren hud og gerne lige efter bad for optimal virkning. 
Cremen er drøj i brug.
MDerma MD01 Lipid Balm kan anvendes af nyfødte, børn og voksne.

Indholdsstoffer:
Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cera Microcrystallina, Cera Alba, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.

MDerma kategorier:

MD0 er lipidcremer. Disse er helt fede cremer med fedtindhold på op mod 100 %. De er velegnet til meget tør hud eller hud, som er irriteret eller beskadiget, og derfor skal beskyttes mod omgivelserne. Lipidcremerne er simple cremer, som hovedsageligt består af petrolatum eller olier, som er veltålt af huden. Hvis der ønskes en opløsende effekt på f.eks. fortykket og tør hud, anvendes lipidcreme med salicylsyre.

MD1 er cremer med højt fedtindhold. Disse cremer kombinerer den fugtbevarende effekt af ingredienser som petrolatum med den fugttilførende effekt af ingredienser som glycerin. Yderligere har cremerne ingredienser, som beroliger huden og optimerer følelsen af cremen på huden.

MD2 er Carbamidcremer. Carbamid er et stof, som dels kan binde vandmolekylerne i huden og i højere koncentrationer kan virke blødgørende på hård og skællende hud. Cremerne giver fugt til huden trods relativt lave fedtprocenter.

MD3 er cremer med et lavt fedtindhold og et højt indhold af fugtbindere, - såsom glycerin. Lipid-indholdet er omkring 20%. Cremerne er velegnet til let til moderat tør hud eller normal hud, hvor der ønskes fugt og et beskyttende lag mod det omgivende miljø. De kan anvendes til hele kroppen flere gange dagligt og eventuelt i ansigtet.
Cremerne Indeholder ingredienser, som virker beroligende og opbyggende på huden.

MD4 er olier. Olier er flydende lipider, som findes både i vegetabilske og mineralske former. Olie øger hudens vandindhold ved at lægge en fin vandbevarende film over huden. Olie kan findes i rene former, eller som blandingsprodukter med flere forskellige olier. Ved at blande olier kan der opnås blandinger med gode egenskaber, både med hensyn til hvordan olien føles at få på huden og til dens fugtbevarende funktion.

MD5 er repair cremer, som er velegnet til beskadiget hud. Udover at lægge en barriere over huden indeholder cremerne ingredienser, som naturligt findes i hudens egen barriere, herunder kolesterol, fedtsyrer og ceramider. Til meget irriteret og nedbrudt hud anvendes en repair creme som indeholder zink. Zink fremskynder hudens genopbygning og modvirker irritation og infektion.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.