Tilbage
Du handler her: Slagelse Svane Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Linicin 10 Min Shampoo

Linicin 10 Min Shampoo

Shampoo til lusebekæmpelse

Varen er på lager
Varenummer: 212589
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 1,25 kr / ml
125,00 kr
Beskrivelse

Linicin 10 Min Shampoo er en hårshampoo, som fjerner hovedlus og hæmmer udviklingen af luseæg, - uden brug af pesticider.

Shampooen kan anvendes af voksne og børn over 2 år.

Lus kan ikke udvikle resistens overfor Linicin Shampoo, da den ikke indeholder insektgifte, men dræber lusene ved kvælning.

Anvendelse: 
Shampoo masséres ind i vådt hår. Den skylles ud efter 10 minutter med lunkent vand. Behandlingen gentages efter 9-10 dage.
Hvis flere medlemmer af husstanden har lus, anbefales det, at de alle behandles med Linicin Shampoo på samme dag for at forebygge nye luseangreb.

Undgå at få Linicin Shampoo i øjnene. 
Produktet anvendes ikke ved overfølsomhed overfor indholdsstofferne. 
Stop behandlingen med Linicin Shampoo hvis der opstår hududslæt eller overfølsomhed.

1 flaske Linicin Shampoo rækker til 2 behandlinger af normalt skulderlangt hår.

Indholdsstoffer:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Laurate, Polyglyceryl-3 Caprate, Dimethyl Glutarate, Dimethyl Adipate, Lauryl Glucoside, Grapefruit Extract.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.