Tilbage
Du handler her: Oksbøl Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Aptus Bucacat tandpasta (45 g)

Aptus Bucacat tandpasta (45 g)

Mundhygiejnepasta til katte

Varen er på fjernlager
Varenummer: 212341
Indhold: 45 g
Enhedspris: 1,76 kr / g
79,20 kr
Beskrivelse

Aptus Bucacat pasta er en enzymatisk pasta til katte.

Aptus Bucacat hjælper til at bevare balancen i munden ved at tilføre enzymer, der forebygger belægninger (plak) på tænderne.

De virksomme stoffer opretholder balancen i mundens naturlige mikroflora.
Pastaen virker på tænder og mundslimhinde ved at opløse plak og hæmme de bakterier, som forårsager nydannelse af plak. Herved forhindres også dårlig ånde.

Dosering:
Cirka 2 cm pasta gives dagligt direkte i munden på katten.
Der medfølger en doseringspipette for at lette doseringen.

Indholdsstoffer:
Pastaen indeholder Bioenzymer (amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoferrin, lactoperoxidase og lysozymer) og mildt slibemiddel, ikke-ioniserende overfladeaktivt stof og smagsstof.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.