Tilbage
Du handler her: Enghave Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Fiskeolie


Fiskeolie indeholder flerumættede n-3 fedtsyrer såkaldt  Omega 3. Disse fedtsyrer findes især fede fisk som f.eks. makrel, sild, laks og ørred. Anbefalingerne siger at, vi skal have 350 g fisk om ugen –heraf bør 200 g komme fra de fede fisketyper. Spis gerne fisk som hovedmåltid 2 gange om ugen, og husk at alle fisketyper hjælper til, i det samlede regnskab. Husk også gerne på fisk fra dåse – makrel, torskerogn, tun. Fiske-frikadeller kan også fint bruges i madpakken.

FISK ER GODT FOR HJERNE, HJERTE OG SYN!
Omega 3 fedtsyrerne er vigtige for vores krop, da fedtsyrerne (EPA og DHA) bidrager til vedligeholdelse af en normal hjernefunktion, normal hjertefunktion og et normalt syn.

Spiser du eller din familie ikke den anbefalede mængde fisk, er vi klar til at hjælpe dig, for på apoteket har vi fiskeolieprodukter i mange varianter og til alle aldersgrupper.Du kan således vælge:

  • Små kapsler, hvis du har svært ved at sluge store kapsler.
  • Omega3-gelekapsler til at tygge til børnene, med god smag
  • Flydende fiskeolieKapsler som først opløses i tarmen, så man udgår fiskeopstød.

Du kan se vores sortiment her.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.