Tilbage

Fiskeolie

Fiskeolie indeholder flerumættede n-3 fedtsyrer såkaldt Omega 3, læs mere om omega 3 her. Disse fedtsyrer findes især fede fisk som f.eks. makrel, sild, laks og ørred. Anbefalingerne siger at, vi skal have 350 g fisk om ugen –heraf bør 200 g komme fra de fede fisketyper. Spis gerne fisk som hovedmåltid 2 gange om ugen, og husk at alle fisketyper hjælper til, i det samlede regnskab. Husk også gerne på fisk fra dåse – makrel, torskerogn, tun. Fiske-frikadeller kan også fint bruges i madpakken.

FISK ER GODT FOR HJERNE, HJERTE OG SYN!

Omega 3 fedtsyrerne er vigtige for vores krop, da fedtsyrerne (EPA og DHA) bidrager til vedligeholdelse af en normal hjernefunktion, normal hjertefunktion og et normalt syn.

Spiser du eller din familie ikke den anbefalede mængde fisk, er vi klar til at hjælpe dig, for på apoteket har vi fiskeolieprodukter i mange varianter og til alle aldersgrupper.Du kan således vælge:

  • Små kapsler, hvis du har svært ved at sluge store kapsler.
  • Omega3-gelekapsler til at tygge til børnene, med god smag
  • Flydende fiskeolieKapsler som først opløses i tarmen, så man udgår fiskeopstød.

Du kan se vores sortiment her.


dinApoteker.dk September 2020

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.