Tilbage

GELSECTAN KAPSLER

Gelsectan Kapsler

Til irriteret tarmsyndrom (IBS)

Varen er på lager
Varenummer: 223092
Indhold: 60 stk.
Enhedspris: 5,57 kr / stk
334,00 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

Gelsectan Kapsler er klassificeret som et medicinsk udstyr.

Gelsectan har til formål at genoprette tarmfunktionen hos patienter med symptomer relateret til Irritabel tarmsyndrom (Irritable Bowel Syndrome, IBS).
Gelsectan kan også anvendes til hypersensitiv tarm eller efter indtagelser af visse medikamenter til at lindre og forebygge symptomer som kronisk eller tilbagevendende diarré, abdominal spænding, smerte, oppustethed og flatulens (luft i maven).

Gelsectan indeholder xyloglucan, der hindrer øget tarmgennemtrængelighed ved at beskytte tarmslimhinden. Vegetabilske proteiner beskytter slimhinden og forlænger virkningen af xyloglucan ved at danne en klæbende film på tarmslimhinden og ved at gendanne barrierefunktionen.

Xylo-oligosaccharider forøger væksten af gavnlige bifidobakterier, der bruger xylo-oligosaccharider som deres energikilde. Som et resultat heraf dannes kortkædede fedtsyrer, som blandt andet er vigtige for funktionen af tarmslimhinden.

Anvendelse:
1 eller 2 kapsler (afhængigt af symptomernes sværhedsgrad) 2 gange dagligt (morgen og aften) i 2 til 4 uger. Kapslerne indtages med væske før et måltid.
Behandlingen kan fortsættes, så længe det skønnes nødvendigt.

OBS!
Lægen bør kontaktes ved længerevarende og alvorlige symptomer.
Produktet bør ikke anvendes af gravide og ammende, med mindre andet er aftalt med læge eller sygeplejerske.

Indholdsstoffer:
Xyloglucan (Tamarindus indica L), Pea Protein (Pisum sativum L), Grape Seed Extract (Vitis Vinifera L), Zylo-oligosaccharides (Zea mais L), Magnesium Stearate (vegetabilsk) Amorphous Precipitated Silica.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.