Tilbage
Du handler her: Hvidovre Hospitalsapotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Kleenex Balsam + Menthol

Kleenex Balsam + Menthol

Lommetørklæder med balsam

Varen er på fjernlager
Varenummer: 212135
Indhold: 8 x 9 stk.
Enhedspris: 3,17 kr / stk
25,35 kr
Beskrivelse

Kleenex Balsam fresh papirservietter efterlader et mikrotyndt lag calendula-balsam, der dulmer næsen og hjælper med at forebygge rødme og ømhed.

Ud over den beskyttende balsam med morgenfrue og E-vitamin, har Kleenex Balsam Fresh også en duft af mentol, som hjælper med at lette vejrtrækningen gennem næsen, når man er forkølet. 

Tekniske data:
72 stk. 4-lags papirservietter i lommepakninger (8 stk. med 9 servietter i hver)
Størrelse: 21 x 21 cm.
FSC mærket.

Indholdsstoffer:
Paraffinum Liquidum, Ceresin, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Parfum, Dimethicone, Calendula Officinalis, Tocopherol, Ceteareth-20.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.