Tilbage
Du handler her: Videbæk Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

INURSE BRYSTSKALLER (HVID)

iNurse Brystskaller (hvid)

Til problemer ved amning og brystbetændelse

Varen er på lager om 1-2 hverdage
Varenummer: 219094
Indhold: 1 par (hvid)
Enhedspris: 100,00 kr / stk
200,00 kr
Beskrivelse

iNurse® brystskaller er et hjælpemiddel der anvendes ved problemer med amning og brystbetændelse.
iNurse® bruges imellem amningerne inde under bh'en og beskytter det ammende bryst og reducerer generne - smerterne - i forbindelse med amning.

iNurse® hjælper det ammende bryst til hurtigere heling, da der kommer luft til vorten gennem ventilationshullerne på skjoldet. Overskydende modermælk/væske kan løbe fra brystet via de 5 udløbshuller i bunden ud i et ammeindlæg. Bunden er udformet med det formål, at den er behagelig at benytte, samt at mælken frit kan løbe til vorten.

Miljøet omkring det ammende bryst bliver derved tørt, og risiko for svamp og bakterier minimeres.

Anvendelse:
iNurse® sættes over det ammende bryst/vorten under amme-bh’en. Derefter lægges der for neden, - ved de 5 udløbshuller, 1-2 ammeindlæg inde under amme-bh´en. På den måde beskytter man det ammende bryst fra tøjet, samtidig med at der kommer luft/ilt til det ammende bryst, så ammevorten heler hurtigere op.
Overskydende mælk løber ud gennem udløbshullerne i bunden og opsamles i ammeindlæggene.

Det er vigtigt at amme bh´en ikke er for stram. En fleksibel, ultra stretch amme bh anbefales.

Materiale: Medicinsk godkendt plast, som tåler kontakt til huden døgnet rundt.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.