Tilbage

A. Vogel


Siden Alfred Vogel åbnede sin virksomhed i Schweiz i 1923, har man hos A.Vogel udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almindelige sundhedsproblemer og skavanker.

Alle produkterne er udvundet af udtræk fra naturen og hjælper i dag millioner af mennesker verden over til en bedre hverdag.  
Hos A.Vogel er filosofien, at sundhed handler lige så meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe én i kampen for et sundt liv.  
Filosofien lever videre i Bioforce Danmarks værdier.
Bioforce Danmark blev grundlagt i 1978 på samme værdigrundlag og tilgang til helsekost og sundhed, som Dr. Vogel stod for. Og de gælder fortsat:
"Hos os får du hjælp til at vedligeholde din sundhed med naturlige produkter. "
Vi tror på, at vi i naturen finder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred.
Og det er vores mål at støtte dig i at vedligeholde din sundhed.  
Hos A. Vogel sætter vi en ære i at råde og vejlede omkring helsekost og sundhed, så du bliver klædt rigtigt på, til når du skal vælge det kosttilskud eller naturlægemiddel, der er det helt rigtige for lige præcis dig.
Dit velvære og din sundhed er det vigtigste for os.
Vi viderefører Dr. Vogels arbejde og er glade for at have muligheden for det.
Vores kernekompetence er miljørigtig, naturlig og økologisk dyrkning af friske planter, som anvendes til vores produkter.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.