Tilbage

Advantage Vet

Advantage vet. er til forebyggelse og bekæmpelse af loppeangreb hos hunde og katte.
Advantage indeholder det aktive stof Imidacloprid.
Advantage virker på voksne lopper og loppelarver.
Larvestadier i dyrets omgivelser dør efter kontakt med et behandlet dyr.
Lopperne dør indenfor 1 døgn efter behandling.
En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 3-4 uger. Nye loppeangreb kan sætte ind i 6 uger eller længere efter startbehandling.
Dyrlægens dosering følges altid.
Virkningen af Advantage Vet holder også selvom dyret bliver vådt f. eks. efter svømning eller heftig regn.
Genbehandling kan imidlertid blive nødvendig ved hyppig svømning eller vask, afhængig af mængden af lopper i omgivelserne.
Drægtighed og diegivning: Begrænset erfaring. Der er ikke set tegn på bivirkninger hos drægtige og diegivende katte, samt deres afkom.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.