Tilbage

Bayvantic Vet.

Bayvantic vet. anvendes til behandling og forebyggelse af flåt- og loppeangreb, samt til afskrækning af myg, sandfluer og almindelige stikfluer hos hunde.
Lopper dør på hunde indenfor 1 døgn efter behandling, og én behandling forebygger mod yderligere loppeangreb i 4 uger.
Lægemidlet har en dræbende og afskrækkende virkning på flåter i henholdsvis 4 uger (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) eller 3 uger (Dermacentor reticulatus).
Da flåter, som allerede er på hunden, ikke med sikkerhed dræbes inden for 2 dage efter behandlingen, men kan forblive fæstnede og synlige, anbefales det, at fjerne de flåter der måtte være på hunden på behandlingstidspunktet, inden påføring foretages, så de forhindres i at fæstne sig og suge blod.
Én behandling virker afskrækkende (anti-blodsugende) på sandfluer i henholdsvis 2 uger (Phlebotomus papatasi) eller i 3 uger (Phlebotomus perniciosus), på myg i henholdsvis 2 uger (Aedes aegypti) og i 4 uger (Culex pipiens) og på almindelige stikfluer (Stomoxys calcitrans) i 4 uger.
Virksomme indholdsstoffer:Imidacloprid og Permethrin.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.