Tilbage

Bayvantic Vet.

Bayvantic vet. anvendes til behandling og forebyggelse af flåt- og loppeangreb, samt til afskrækning af myg, sandfluer og almindelige stikfluer hos hunde.
Lopper dør på hunde indenfor 1 døgn efter behandling, og én behandling forebygger mod yderligere loppeangreb i 4 uger.
Lægemidlet har en dræbende og afskrækkende virkning på flåter i henholdsvis 4 uger (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) eller 3 uger (Dermacentor reticulatus).
Da flåter, som allerede er på hunden, ikke med sikkerhed dræbes inden for 2 dage efter behandlingen, men kan forblive fæstnede og synlige, anbefales det, at fjerne de flåter der måtte være på hunden på behandlingstidspunktet, inden påføring foretages, så de forhindres i at fæstne sig og suge blod.
Én behandling virker afskrækkende (anti-blodsugende) på sandfluer i henholdsvis 2 uger (Phlebotomus papatasi) eller i 3 uger (Phlebotomus perniciosus), på myg i henholdsvis 2 uger (Aedes aegypti) og i 4 uger (Culex pipiens) og på almindelige stikfluer (Stomoxys calcitrans) i 4 uger.
Virksomme indholdsstoffer:Imidacloprid og Permethrin.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.