Tilbage

Breathe Right


​​​​​​​Breathe Right er transparente næsestrips /næseplastre til lindring af tilstoppet næse på grund af forkølelse, bøjet næseskillevæg og allergi.
Med Breathe Right formindskes snorken ved at øge gennemstrømningen af luft gennem næsen.
Breath Right er et fleksibelt plaster der er nemt kan placeres på tværs af næsen, hvilket gør vejrtrækningen meget lettere.
Breathe Right åbner luftvejenene i næsen og hjælper dermed personen til at trække vejret lettere gennem næsen i stedet for munden.
Derved reduceres eller elimineres snorken og den ubehagelige fornemmelse ved tilstoppet næse lindres.
Breathe Right Næsestrips fås i 2 pakningsstørrelser
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.