Tilbage

Danatekt

Danatekt er dit trygge  valg for hele familien
Danatekt hudplejeprodukter er specielt udviklet til tør, ekstra tør, skællende, sart og udsat hud, der behøver ekstra pleje og beskyttelse.
Vi har gjort vores bedste for dig og miljøet.
Derfor er Danatekt hudplejeprodukter svanemærkede og allergicertificerede og naturligvis uden parfume. Et trygt valg for dig og din familie.
Svanemærkningen garanterer, at produktet opfylder miljøkrav med hensyn til nedbrydelighed både når det gælder indhold og emballage samt sundhedskrav, som fokuserer på allergi og andre potentielt skadelige virkninger.

Læs mere om svanemærkningen på www.ecolabel.dk

Danatekt produkterne blev i 2018 også godkendt til at bære allergimærket Allergy Certified.
Allergy Certified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Deres toksikolog gennemgår hver eneste ingrediens og foretager en risikovurdering.
Også af ingrediensernes ingredienser. De er medlem af European Society of Contact Dermatitis og har adgang til seneste forskning indenfor hudallergi, parfume, konserveringsmidler og andre problematiske stoffer.

Det er vigtigt at pleje din hud og undgå udtørring af huden.
For at undgå og forebygge tør hud, anbefales det at bruge fugtighedscreme dagligt og ved meget tør hud gerne flere gange om dagen eller efter behov.
Husk altid at fortsætte med at anvende fugtighedscreme, også når du anvender en behandlingscreme udskrevet af din læge.
Anvend altid behandlingscremen først og når den er trukket ind i huden, så påfør fugtighedscremen. Især efter bad, er det vigtigt af bruge creme. Og husk at et bad helst skal være kort, og meget varmt vand bør undgås.
Vær opmærksom på hvilken vask eller sæbe du bruger til at vaske kroppen med, og hvilken shampoo du vasker hår med, når du har tør hud og tør hovedbund.
Sæbe udtørrer huden, men fjerner også bakterier fra huden, så infektioner forebygges.
Derfor anbefales det at vaske huden, også selv om den er tør, med en shampoo/vask, udviklet specielt til tør hud og tør hovedbund og som ikke udtørrer den udsatte hud yderligere.


chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.