Tilbage

Decubal

Decubal er ærlig hudpleje fra apoteket.
Alle Decubal produkter er specielt udviklet til tør og sart hud, hvilket betyder, at de er uden parfume og farvestoffer.
Decubal anbefales til daglig pleje af hele kroppen og kan bruges af hele familien.
Decubal’s første produkt, original clinic cream, blev udviklet tilbage i 1974 i samarbejde med hudlæger i Skandinavien, og det er også i denne forbindelse, at Decubals årelange samarbejde med hudlægerne blev grundlagt.
Et samarbejde vi hos Decubal og vores brugere nyder godt af, da vi med dette samarbejde hele tiden sikrer os, at vi har det rigtige sortiment til pleje af tør hud, samt at vores produkter er af optimal kvalitet.Gennem årene er
Decubal blevet udviklet til et bredt sortiment af specialprodukter til tør og sensibel hud, og der er også kommet nye “familiemedlemmer” til.
Da Decubal er irritationstestet, uparfumeret og har en dokumenteret effekt, anvendes cremerne også mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.