Tilbage
Du handler her: Hundige Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Til hverdag - Voksne

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som findes naturligt i din mave og dine tarme, hvor de blandt andet indgår i omsætningen af næringsstoffer.
Spiser du dagligt mælkeprodukter og fermenterede grøntsager, får du også tilført mælkesyrebakterier.
Alligevel kan der være behov for et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier. Her er Duolac et stærkt supplement til din hverdag.

Duolac har udviklet en serie på tre produkter med mælkesyrebakterier som dagligt kosttilskud til voksne.
Hvert enkelt produkt har en unik sammensætning af mælkesyrebakterier, der passer til forskellige faser i livet.
Fx indeholder Duolac 50+ Vitalitet ekstra mange bifidobakterier, som tilgodeser det forhold, at tarmens naturlige sammensætning af mælkesyrebakterier ændrer sig gennem livet.
Derimod indeholder Duolac Mikrobiom-12 hele 20 mia. mælkesyrebakterier, som kan bruges i perioder med ekstra behov eller blot som et ekstra stærkt boost i en krævende hverdag.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.