Tilbage

Familiens Vitaminer

Videnskab lavet til produkter indenfor kosttilskud og vitaminer.

Dansk sensation på apoteker, læge- og diætistklinikker og bruges af de førende graviditetsinstitutter og største fodboldklubber.

Hvem står bag Familiens?

Familiens laves af Læge og Familie K/S

En dansk familievirksomhed, der med stor passion og unikt kendskab til forskning og videnskab arbejder målrettet for at få det bedste ud af videnskaben. Til gavn for dig og dem, du holder af.

Kosttilskud fra Familiens

Alle produkter er skræddersyet til at gøre maksimal gavn uden skade. Faktisk er kravene til kosttilskuddene så høje, at kun de allerbedste slipper igennem nåleøjet. Resultatet er det bedste fra videnskaben til alle generationer.

Familiens produceres på Møn under særlig GMP-kvalitetscertificering. Emballagen er 100% genanvendelig genbrugsplast. Varme fra fremstillingen bruges til at opvarme fabrikkens lokaler. Glassene er en moderne elegant version af de klassiske apotekerglas. Med særligt fokus på at være helt fri for sundhedsskadelige stoffer.

Du får det bedste videnskaben serveret i bæredygtigt design. Dansk når det er bedst.

Se alle vitaminer her

Produkter:

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.