Tilbage
Du handler her: Apoteket Borgen - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Familiens Vitaminer

VIDENSKAB TIL PRODUKT

Dansk sensation allerede på apoteker, læge- og diætistklinikker og bruges af de førende graviditetsinstitutter og største fodboldklubber.

Familiens laves af Læge og Familie K/S

En dansk familievirksomhed, der med stor passion og unikt kendskab til forskning og videnskab arbejder målrettet for at få det bedste ud af videnskaben. Til gavn for dig og dem, du holder af.

Alle produkter er skræddersyet til at gøre maksimal gavn uden skade. Faktisk er kravene til kosttilskuddene så høje, at kun de allerbedste slipper igennem nåleøjet. Resultatet er det bedste fra videnskaben til alle generationer.

Familiens produceres på Møn under særlig GMP-kvalitetscertificering. Emballagen er 100% genanvendelig genbrugsplast. Varme fra fremstillingen bruges til at opvarme fabrikkens lokaler. Glassene er en moderne elegant version af de klassiske apotekerglas. Med særligt fokus på at være helt fri for sundhedsskadelige stoffer.

Du får det bedste videnskaben serveret i bæredygtigt design. Dansk når det er bedst.

Produkter:

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.