Tilbage

HAp+


HAp+ stammer fra Island.
HAp+ er sukkerfri, syrlige sugetabletter med kalk, der lindrer symptomerne på mundtørhed og hjælper med at holde mund og tænder sunde med kraftig spytstimulering.
HAp+ blev oprindeligt udviklet som en løsning til mennesker, der lider af mundtørhed. Dels som resultat af sygdom, eller som bivirkning fra medicin.
Undervejs fandt man ud af, at HAp+ også hjælper tænderne med at holde sig sunde med den kraftige spytstimulering.
Uden tilstrækkeligt spyt opstår der mundtørhed. Mundtørhed kan føre til sygdomme i mundhulen, og bør tages alvorligt.
Spyttet er tændernes og mundens immunforsvar. Spyt bekæmper bakterier og virusser i munden, forebygger dårlig ånde, og holder munden fugtig og hjælper dig, når du taler, tygger, smager og synker.
HAp+ virker ved at være stærkt syrlige (også selvom de smager sødt og friskt).
Syre er den bedste og mest naturlige måde at stimulere spyt. Men tænder nedbrydes, når de udsættes for syre.
HAp+ patenterede syre-kalk balance gør sugetabletterne syrlige samtidig med at den forhindrer skader på tændernes emalje.
HAp⁺ er sukkerfri. Lav CGI - velegnet for diabetikere.
Lavt kalorietal, glutenfri, laktosefri, uden æg, og vegansk, og uden kunstige farvestoffer.


chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.