Tilbage

La Roche-Posay

La Roche-Posay er fransk hudpleje, når det er allerbedst!

Hudpleje med mineraler

La Roche-Posay termalsk kildevand udspringer af mødet mellem regnvand og kalkholdig klippe og udgør en unik alkymistisk blanding af mineraler og sporstoffer.
Netop dette thermalske kildevand er en essentiel ingrediens i seriens store sortiment af  hudplejeprodukter.
Vandet er naturligt rigt på selen, og hjælper med at berolige huden samtidig med at have antioxiderende egenskaber.
Hvert år tager 8.000 gæster til  La Roche-Posays termalske, dermatologiske center for sensitiv og svækket hud  for at modtage behandling for bl.a. atopisk eksem, uren hud og mange andre hudtilstande.
Dette vand har undergået 9 videnskabelige studier udført af La Roche-Posay Dermatological Laboratory.
Disse undersøgelser har afsløret helt nye aspekter. Således eksempelvis Aqua Posae Filiformis, en aktiv ingrediens, der dyrkes i termalsk kildevand fra La Roche-Posay.


Lavet af dermatologer

Den klare fordel ved kombinationen af termalsk kildevand med ekspertise hos verdens førende hudspecialister. Og La Roche-Posay Dermatological Laboratory samarbejder med dermatologer - altså hudlæger- i hele verden. Også her i Danmark.
Det er et reelt fællesskab udsprunget af et 40 år gammelt forhold, som rækker langt ud over daglig hjælp til pleje af sensitiv hud.
Der samarbejdes om eksklusive kliniske forsøg; kombinerer dermatologisk ekspertise; bidrager til løbende uddannelse og socialt ansvarlige handlinger. Dag efter dag skabes et bedre liv for mennesker med sensitiv hud ved at arbejde hånd i hånd med disse sundhedsprofessionelle inden for hudpleje.


La Roche-Posay - hudpleje, der hjælper

Seriens mange hudplejeprodukter er designet som supplerende pleje med det formål at hjælpe dermatologer med at reducere doseringer, forbedre komplians og endda begrænse visse bivirkninger i huden forårsaget af medicinske behandlinger. Formler af denne slags, som er perfekt skræddersyet til dermatologernes behov mht. effektivitet, tolerance og forskønnelse, opnås kun gennem etableringen af et ekstremt tæt samarbejde med disse. Og det skal gælde for hvert trin i designet af et hudplejeprodukt lige fra identifikation af behov til omsætning til stringente kliniske studier.Produkter fra La Roche-Posay
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.