Tilbage
Du handler her: Frederikshavn Svane Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Olívy

Støt Red Barnet, når du køber Olívy. Vær med til at hjælpe børn, der har det svært. Olívy donerer 10 kr. til Red Barnet, for hver flaske du køber.
Olívy er dansk naturlig og hudvenlig babypleje med produkter af højeste kvalitet, som forældre kan bruge med god samvittighed. Olívy baby care – diaper change er mange børnefamiliers foretrukne babyplejeprodukt til forebyggelse af røde babynumser.
Produktet er en mild og naturlig 3-i-1 løsning til rens, pleje og beskyttelse af den sarte hud under bleen. Den unikke blanding af olivenolie og kalk efterlader huden ren og opretholder hudens naturlige pH, fedtlag og barrierefunktion. Et skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter, som du trygt kan bruge ved hvert bleskift. Olívy lever op til de strengeste krav og indeholder 99% naturlige ingredienser og er uden parfume og farvestoffer.
Olívy er udviklet til den særligt sarte babyhud i bleområdet, men de unikke egenskaber og den naturlige blanding gør også produktet velegnet som hudplejeprodukt til alle i familien med sensitiv, tør, kløende eller irriteret hud. Brug bl.a. Olívy som et alternativ til renseprodukter, lotions, olier eller SOS cremer.
Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.