Tilbage

Olívy

Olívy er dansk naturlig og hudvenlig babypleje med produkter af højeste kvalitet, som forældre kan bruge med god samvittighed. Olívy baby care – diaper change er mange børnefamiliers foretrukne babyplejeprodukt til forebyggelse af røde babynumser.
Produktet er en mild og naturlig 3-i-1 løsning til rens, pleje og beskyttelse af den sarte hud under bleen. Den unikke blanding af olivenolie og kalk efterlader huden ren og opretholder hudens naturlige pH, fedtlag og barrierefunktion. Et skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter, som du trygt kan bruge ved hvert bleskift. Olívy lever op til de strengeste krav og indeholder 99% naturlige ingredienser og er uden parfume og farvestoffer.
Olívy er udviklet til den særligt sarte babyhud i bleområdet, men de unikke egenskaber og den naturlige blanding gør også produktet velegnet som hudplejeprodukt til alle i familien med sensitiv, tør, kløende eller irriteret hud. Brug bl.a. Olívy som et alternativ til renseprodukter, lotions, olier eller SOS cremer.
Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.