Tilbage

Vichy Neovadiol

Vichy Neovadiol er hudpleje til dig der er i overgangsalderen eller efter overgangsalderen.
Serien består af tre underserier; Neovadiol Compensating Complex, Neovadiol Magistral, Neovadiol Rose Platinium.
​​​​​​​Neovadiol Compensating Complex: Revitaliserende ansigtspleje, der giver strålende hud og mere definerede konturer. Målet er at kompensere for overgangsalderens virkning på huden både mht spændstighed, fylde og glød. Serien er specielt udviklet til kvinder, der i huden mærker kroppens nedgang i produktion af østrogen-hormonet. Resultatet er at give friskhed og velvære tilbage til moden hud i og omkring overgangsalderen. produkterne bidrager til at give huden et ungdommeligt udseende.
Neovadiol Magistral: Nærende ansigtspleje, der giver en glattere og fyldigere hud. Serien har til formål at give intens næring til huden for at kompensere for hudens tab af lipider. Neovadio Magistral virker på hudens spændstighed og elasticitet. Produkterne er berigede med et kompleks af naturlige olier, der er rige på indhold af både Omega 6 og Omega 9, der netop har vigtige funktioner i huden. Særligt velegnet til kvinder med tør hud under og efter overgangsalderen med ønske om at genskabe en blød og glat hud.
Rose Platinium: Styrkende ansigtspleje, der giver en sund rosa glød. Formålet er at kompensere på indvirkning på huden efter overgangsalderen for at genskabe spændstighed, elasticitet og glød. Med årene bliver huden tyndere og mister sin glød. Særligt efter 60-års alderen oplever mange en hud, der mister klarhed, fremtræder bleg og bliver mere skrøbelig. Neovadiol Rose Platinum bidrager til at nære huden, forbedre barrierefunktionen og dermed styrke huden.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.