Tilbage

MULTI-MAM BABYDENT

Multi-Mam BabyDent

Gel til tandfrembrud

Varen er på lager
Varenummer: 224822
Enhedspris: 5,60 kr / ml
84,00 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Beskrivelse

Multi-Mam BabyDent er en beroligende gel som lindrer besvær ved tandfrembrud hos babyer.

Gelen beroliger og reducerer irritation forårsaget af tandfrembrud og bidrager til at skabe en sund bakterieflora. 

Multi-Mam BabyDent har en god hæftelse på tandkøddet og lægger en lindrende og beskyttende hinde over det irriterede tandkød. 

Multi-Mam BabyDent er baseret på det bioaktive 2QR- komplex, som har en evne til at neutralisere og hindre skadelige bakterier i at fæstne sig på hud og slimhinder.

Multi-Mam BabyDent kan også anvendes til udslæt rundt om munden i forbindelse med at barnet savler.

Gelen er sukkerfri og har en neutral smag. 

Anvendelse:
Påfør rigeligt med gel på det irriterede tandkød efter behov. Massér gelen på tandkødet med en ren finger eller en lille blød tandbørste. For at gelen skal få så god en kontakt med tandkødet som muligt anbefales det at undgå at give barnet noget at drikke i 30 minutter efter påføringen og forsøge at hindre barnet i at slikke gelen væk.
Gelen kan også påføres en sut eller en bidering som kommer i kontakt med de irriterede områder. 

Opbevar gerne Multi-Mam BabyDent i køleskabet, da en kold gel giver hurtigere lindring. 

Indholdsstoffer:
Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Aqua, Glycerin, Betaine, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Xylitol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Laureth-9, Hyaluronic Acid, Sodium Hydroxide.Galactoarabinan Polygluconic Acid Crosspolymer (2QR-kompleks), Xylitol, Hyaluronic AcidGlycerin, Betain, Xanthan Gum.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.