Tilbage

GUM PAROEX TANDGEL 0,12 % (75 ML)

GUM Paroex Tandgel 0,12 % (75 ml)

Desinficerende tandpasta

Varen er på lager
Varenummer: 211013
Indhold: 75 ml (0,12%)
Enhedspris: 0,56 kr / ml
41,80 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra GUM
Beskrivelse

GUM Paroex Tandgel er specielt beregnet til professionel plakkontrol ved vævsskader og irritation i tandkødet (gingivitis, parodontitis). Denne tandgel forlænger effekten af tandlægebehandling og forebygger ny opbygning af plak. 

Tandgenen anvendes også før og efter mundkirurgi, tandudtrækning og anbringelse af implantater. 

GUM Paroex er specielt formuleret med et dobbeltvirkende antiseptisk system, der sikrer maksimal plakkontrol og giver optimalt tandkødshelbred. 

GUM Paroex indeholder 0,12% Chlorhexidin-digluconat, som er et bredspektret antiseptisk middel, der effektivt fjerner de skadelige mikroorganismer i bakteriel plak med langvarig virkning. Klorhexidin angriber strukturen af eksisterende plak og hæmmer vedhæftningen af ny plak ved at ødelægge de mikroorganismer, der er ansvarlige for dannelsen heraf. 
Cetylpyridiniumchlorid (CPC) er et toksin-neutraliserende middel mod plak, som giver maksimal antibakteriel beskyttelse. Den forstærkende virkning af Chlorhexidin og CPC hjælper også til bedre at neutralisere alle de giftstoffer, der afgives af bakterierne i munden. Når bakterier dør og nedbrydes, frigiver de proinflammatoriske toksiner kaldet lipopolysaccharider (LPS), og fjernelsen heraf er således en vigtig del af en komplet antibakteriel parodontal behandling. 

Herudover indeholder gelen E-vitamin, der beskytter mundens slimhinder, aloe vera, der fugter og blødgør tandkød og slimhinder samt Pro-vitamin B5, Der styrker slimhinder og tandkød.

Anvendelse:
GUM Paroex anbefales til behandlings- og vedligeholdelsesfasen i forbindelse med tandkødsproblemer samt til tandregulering, implantater, protese-stomatitis, før og efter oral kirurgi, til tandpleje til ældre og til patienter, der ikke er i stand til at foretage en tilstrækkelig mundhygiejne.

Anvend tandgelen lokalt eller børst hele munden i op til 1 måned.

Indholdsstoffer:
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Tocopherol, Sodium Saccharin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Methylparaben, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Chloride, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Benzote, Limonene, CI 42090.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.