Tilbage
Du handler her: Aarhus Løve Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

GUM Easy Floss

GUM Easy Floss

Blød tandtråd

Varen er på lager
Varenummer: 214497
Indhold: 30 m
Enhedspris: 1,30 kr / m
38,95 kr
Beskrivelse

GUM Easy Floss tandtråd er nem og behagelig at bruge.
Tandtråd er særlig velegnet til snævre mellemrum mellem naturlige tænder, ved implantater, tandproteser og tandreguleringsapparatur.

Tandtråden er fremstilet i et særligt materiale, PTFE-fibrer (polytetrafluorethylen), som glider ubesværet mellem tænderne og under tandkødsranden og giver en effektiv plakfjernelse.

Det er en meget stærk monofilament-tråd, som ikke trævler.
Tandtråden har en Satin-lignende finish, som er blød og blid mod tandkødet.

Anvendelse:
Tag ca. 50 cm tandtråd, og vikl enderne omkring langefingeren på hver hånd. Brug tommelfingeren og pegefingeren på hver hånd til at holde om et stykke på ca. 2,5 til 5 cm, og brug tommelfingrene til at indføre det mellem de øverste tænder.

Hold et stykke af tandtråden (ca. 2,5 til 5 cm) stramt mellem fingrene, og brug pegefingrene til at indføre det mellem kontaktfladerne på to af de nederste tænder.
 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.